Preuzmi 40-dnevni plan za osobnu duhovnost tijekom korizme

Psalmi
WhatsApp grupa

Prati 40-dnevni plan „Čisto srce stvori mi“

Prijavi se u WA grupu "Izazov 40" (možeš se odjaviti kada god želiš) i svakodnevno ćeš, počevši s 14.2.2024., u sljedećih 40 dana dobivati tekstove za promišljenja i linkove na pjesme, audio čitanja psalama, svjedočanstva, tematske propovijedi.

Svi materijali su besplatni.

Možda ste, čitajući ove psalme, i sami poželjeli napisati psalam ili uglazbiti neki od postojećih. Ohrabrujemo vas da to napravite i podijelite s nama (mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili nekim drugim.

Što je Izazov 40?

Izazov 40 je plan čitanja koji se sastoji od biblijskih tekstova i osobnih promišljanja 40 različitih autora koje prate dodatni audio i video materijali.

Ove godine plan čitanja Čisto srce stvori mi poziva čitatelje da urone u Knjigu psalama na jedan poseban način. Na temelju Psalma 51 oblikovano je šest tema koje su okupile četrdeset različitih autora. Nadahnuti različitim psalmima ti autori tijekom četrdeset dana govore o tome kako slaviti veličinu Božju, priznati krhkost ljudsku, čeznuti za čistim srcem, uživati u radosti spasenja, uroniti u mudrost Božju i prinositi Bogu žrtvu zahvalnicu. 

Preuzmi besplatni plan čitanja i iskoristi 40 dana prije Uskrsa da čitajući psalme obnoviš ili unaprijediš svoj odnos s Bogom.


Preuzmi Izazov 40  u formatu koji ti najbolje odgovora

WhatsApp grupa Izazov 40

Prijavi se u WA grupu i svakodnevno ćeš u sljedećih 40 dana dobivati tekstove za promišljenja.

PDF knjižica

Promišljanja 40 različitih autora koji govore o tome kako slaviti veličinu Božju, priznati krhkost ljudsku, čeznuti za čistim srcem, uživati u radosti spasenja, uroniti u mudrost Božju i prinositi Bogu žrtvu zahvalnicu. 

Svjedočanstva, audio čitanja psalama, tematske propovijedi

Prijavi se na youtube kanal BC Zagreb gdje ćemo objavljivati svjedočanstva, audio čitanja psalama, pjesme, tematske propovijedi

Dnevna čitanja na fb-u

Na fb stranici BC Zagreb svakodnevno (do Uskrsa) možeš pratiti dnevna čitanja i citate. Prvo čitanje: 14.2.2024.

BC Zagreb Instagram

Na Instagramu BC Zagreb svakodnevno (do Uskrsa) možeš pratiti dnevna čitanja i citate. Prvo čitanje: 14.2.2024.

Tiktok

Tiktok profil BC Zagreb.

Ovogodišnji Izazov 40 je od 14.2.2024. dostupan u alikacijama "Biblija -youversion" i “Biblija365”. Možete skinuti aplikaciju pod tim nazivom i nastaviti čitati Bibliju i druga razna svakodnevna promišljanja i nakon Izazova 40.

KRIST365

Ako želite dobivati informacije o aktivnostima koje organiziramo i sadržajima koje objavljujemo pretplatite se na naš newsletter KRIST365.

Brinemo o vašoj privatnosti. U svakom trenutku se možete odjaviti.

© MI dizajn.