Izabrani starješine i đakoni BC Zagreb

U nedjelju 25.11.2018. u BC Zagreb je održana Izborna skupština na kojoj su izabrani starješine i đakoni BC Zagreb za naredno razdoblje od četiri godine. Naime, nakon 1. kruga izbora – kandidacije, pred nama je bio popis braće i sestara koje je crkva predložila i braće i sestara koje je vodstvo također predložilo, tj. koji su prepoznati da bi mogli obavljati starješinsku, odnosno đakonsku službu u zajednici.

I u 2. izbornom krugu, odnosno na Izbornoj skupštini, izabrali smo uz Božju pomoć starješine i đakone za naredno razdoblje od četiri godine. Zahvalni smo Gospodinu da će Blažek Momir, Čeh Danijel, Mraz Željko i Ivan Vučetić nastaviti obavljati starješinsku službu. Zahvalni smo Gospodinu da će Begović Siniša, Doračić Branko, Lovrec Željko, Magdalenić Mateja, Magdalenić Renata, Moguš Emil, Pavlić Đuro, Pigac Ivan, Veršec Zoran, Zemunović Ljubica, Zlopaša Hinko i Željem Ivan, neki od njih dosadašnji, a neki novi, obavljati đakonsku službu.

Velika smo crkva; Bog nas je okupio sa svih strana Zagreba i šire i Bog nas je blagoslovio svojom djecom koja Ga ljube, ljube crkvu i voljni su se dati Njemu na službu na izgradnju Božjeg kraljevstva kako bi BC Zagreb bila svjedočanstvo Božje milosti i ljubavi u gradu u kojem jesmo.

Neka bi Božja mudrost i sila Duha Svetoga bila nad svima nama, a nadasve nad našim starješinama i đakonima.

Blaženka Merhaut Bjelopavlović